A magyar Spotify

“Streaming zeneszolgáltatást indítunk ( zene tartalmat kínálunk) amelyet bárhol meg lehet szólaltatni, kivételesen jó hangminőséggel. Okostelefonod van? MIndened van! MInden Android, vagy iOS operációs rendszerű eszközön letölthetővé is válik a zene! Gyűjtheted, válogathatod és megmarad a telefonodon, vagy egyéb okos eszközödön! Ígyoff-line módon akkor is tudod hallgatni, ha nem vagy Internet közelben, vagy csak nem akarsz a 3G adathálózatban a letöltésért fizetni!
Wifi környetzetben rátöltöd ingyenesen és onnantól hallgathatod! 10 Gb-nyi letöltés a határ. A Dolby Pulse kodek és az AAC+ olyan kis fájlméretet tesznek lehetővé, hogy a telefonodon a 10 GB-nyi tárhelyre kb 10.000 zeneszám férhet…ez nem kevés, de a rendszerbe való bejelentkezéssel jóval több, mint 18 millió külföldi és hazai zeneszám vár Rád! Az annyi, hogy folyamatosan hallgatva is minimum 120 évig kellene élj, hogy egyszer mindet meghallgasd! Csak az a baj, hogy addigra dupla annyi vagy még több lesz. Ez maga a végtelen… Ezért javasoluk, hogy állítsd össze kedvenceidet és töltsd le őket a telefonodra.

Miért jó ez nekem? – kérdezhetnéd… Bruttó 1250.-Ft-os havidíjért cserébe soha többé nem kell torrentezned, esetleg hibás, sérült fájlokat letöltve, kockáztatva a nem legális tartalom miatt és sok-sok időt rászánva, hogy a keresett zenét meg is találd. Soha többé nem kell CD-t venned sok ezer Ft-ért, hiszen mi van, ha nem tetszik és megvetted… eladod? 100 CD áráért kb 25 évig hallgathatsz zenét nálunk! Te döntöd el mennyit: Egy hónapot, kettőt,.. százat? …és nem 100 CD-nyi anyagot, hanem bármit, bármikor, bárhol, bárhányszor. A legújabbakat, a legrégebbieket! Egy gigantikus “zenetár”, ami a zsebedben van. Mindig, ha nálad a mobilod. Zsebzene. Nálunk alacsony bérleti díjért cserébe hallgathatsz zenét. Mint a kábel TV előfizetés, csak itt TE határozod meg a műsort! Azt hallgatsz, amit Te akarsz, nem azt, amit sugároznak!Megismernéd, kipróbálnád ingyen? Katt az új oldalunkra!

www.muzix.hu